Державний науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України
Актуальні питання судової експертизи та криміналістики

Актуальні питання судової експертизи та криміналістики

Сьогодні розпочалась дводенна міжнародна науково-практична конференція-полілог «Актуальні питання судової експертизи та криміналістики», яка відбулась на базі Національного наукового центру «Інститут судових експертиз імені Заслуженого професора М. С. Бокаріуса».

Директор Державного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України Сергій Кримчук звернувся з вітальним словом і висловив вдячність організаторам за можливість зустрітися у широкому колі та щирі  сподівання на подальші зустрічі необмежені  веб-простором.

Цей захід є надзвичайно важливим та необхідним, адже у ході конференції заплановано обговорення найактуальніших питань у сфері судово-експертної діяльності, обмін досвідом між вітчизняними та іноземними колегами. До участі у конференції залучено представників судово-експертного напрямку діяльності як науковців, так і практиків з України й іноземних країн, серед яких Велика Британія, Вірменія, Чорногорія, Польща, Греція, Ізраїль, Литва, Латвія, Азербайджан, Молдова, Росія, Білорусь, Узбекистан, Казахстан, Македонія та Грузія.

Конференція об’єднала багатьох висококваліфікованих спеціалістів у цій галузі, які підготували наукові доповіді та повідомлення. Тому не виникає сумнівів, що дискусії та обговорення будуть не лише цікавими, а й плідними.

Tвітнути
Поділитися
Поділитися
Pin