Державний науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України
Експертна служба МВС

Повідомити про корупцію

У вас є можливість повідомити про факти порушення антикорупційного законодавства працівниками Державного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України за наявності обґрунтованого переконання, що інформація є достовірною:

– заповнивши анкету оцінювання можливої наявності корупційних проявів в Експертній службі МВС;

– засобами електронного зв’язку шляхом направлення повідомлення на спеціальну електронну адресу за допомогою електронної форми «Повідомити про корупцію»;

– на електронну адресу уповноваженого з антикорупційної діяльності Державного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України: [email protected];

– усно телефоном: 044 273 53 70;

– особисто на прийомі уповноваженому з антикорупційної діяльності ДНДЕКЦ МВС України;

– шляхом направлення листа на адресу: 03170, м. Київ,  вул. Велика Кільцева, 4.

Інформація може бути надана також анонімно або за умови нерозголошення ваших особистих даних.

Також для працівників Експертної служби МВС є анонімна анкета із питань корупційних проявів в Експертній службі МВС.

 
На цій сторінці Ви можете залишити коротку інформацію про вчинення корупційного або пов’язаного з корупцією правопорушення посадовими особами ДНДЕКЦ та НДЕКЦ.

Звертаємо увагу, що повідомлення про порушення вимог Закону України «Про запобігання корупції» може бути здійснено без зазначення авторства (анонімно) та іншої інформації, яка ідентифікує заявника. Поля позначені символом «*» заповнюються обов’язково. Повідомлення буде розглянуто, якщо наведена у ньому інформація стосується конкретної особи, містить фактичні дані, які можуть бути перевірені. У разі недотримання вказаних вимог повідомлення не розглядається. Також, не розглядаються повідомлення в яких містяться нецензурні або образливі вирази, погрози життю, здоров’ю і майну посадових осіб, а також членів їх сімей. Текст таких повідомлень буде надсилатись до правоохоронних органів. Повідомлення підлягає перевірці у термін до п’ятнадцяти днів від дня його отримання уповноваженими на здійснення такої перевірки особами. Якщо у вказаний термін перевірити інформацію, що міститься в повідомленні, неможливо, термін розгляду повідомлення може бути продовжений до тридцяти днів від дня його отримання. Відповідь заявнику про результати розгляду повідомлення надається у разі зазначення ним поштової адреси або електронної пошти.


ІНФОРМАЦІЯ ПРО ОСОБУ ЗАЯВНИКА
ІНФОРМАЦІЯ ПРО ОСОБУ, ЯКА ВЧИНИЛА КОРУПЦІЙНЕ АБО ПОВ'ЯЗАНЕ З КОРУПЦІЄЮ ПРАВОПОРУШЕННЯ

Ми вдячні Вам за надану інформацію! Ваша інформація буде використана як джерело для прийняття рішення щодо необхідності проведення перевірки або іншого реагування відповідно до Закону України «Про запобігання корупції».