Державний науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України
День вшанування пенсіонерів і ветеранів системи МВС України та Національної поліції України

День вшанування пенсіонерів і ветеранів системи МВС України та Національної поліції України

 

Забезпечення правопорядку – це основа будь-якої держави. «Ураховуючи значний внесок пенсіонерів і ветеранів системи Міністерства внутрішніх справ та Національної поліції у справу боротьби зі злочинністю, зміцнення правопорядку, захисту конституційних прав та свобод громадян забезпечення публічної безпеки і порядку, а також з метою виховання в молоді шанобливого ставлення до старшого покоління» було встановлено  День вшанування пенсіонерів і ветеранів системи МВС України  та Національної поліції України.

Шановні ветерани, колеги!

Високий професіоналізм, бездоганна служба, відповідальність, мужність, незламна воля і витримка, стійка громадянська позиція пенсіонерів та ветеранів системи МВС та Національної поліції України є прикладом для самовдосконалення і плідної праці наступних поколінь.

Ми високо цінуємо ваш внесок у справу боротьби зі злочинністю, зміцнення правопорядку, захисту конституційних прав і свобод громадян на рідній землі.

Ми вдячні вам за безцінний досвід, мудрі й виважені рішення, що слугують дороговказом для правоохоронців, яким працювати в розвинутій, демократичній, європейській Україні.

Сердечно зичимо Вам і Вашим близьким непохитного здоров’я, сімейного затишку й тепла, людської вдячності та поваги за вашу працю!

Tвітнути
Поділитися
Поділитися
Pin