Державний науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України
Дипломом II ступеня у номінації «Монографія» здобули  співробітники Одеського НДЕКЦ

Дипломом II ступеня у номінації «Монографія» здобули співробітники Одеського НДЕКЦ

13 березня 2020 року у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ за підтримки Всеукраїнської громадської організації «Асоціація українських правників» відбулося підведення підсумків та урочисте нагородження переможців щорічного Всеукраїнського конкурсу на краще правниче видання, яке проходило в межах ІV Міжнародної науково-практичної конференції «Міжнародна та національна безпека: теоретичні і прикладні аспекти».

У авторській колективній роботі «Теорія та практика проведення судових експертиз за напрямком інженерних, економічних, товарознавчих видів досліджень та оціночної діяльності: монографія» створеній спільно з викладачами Одеського національного економічного університету були гідно представлені здобутки співробітників Одеського НДЕКЦ МВС України.

Робота була високо оцінена та відзначена Дипломом II ступеня у номінації «Монографія». В роботі розкрито питання теоретичного та прикладного характеру судової експертизи. Особливу увагу приділено визначенню теоретичних і правових засад призначення та проведення судової експертизи, розглянуто науково-методичні підходи до проведення судово-економічних, товарознавчих експертиз та оціночної діяльності, відображено базові алгоритми в проведені інженерно-транспортних експертиз. 

Монографія буде корисною як для науковців, викладачів вищих навчальних закладів, аспірантів, студентів так і стане в нагоді досвідченим фахівцям та здобувачам кваліфікації судового експерта.

Tвітнути
Поділитися
Поділитися
Pin