Державний науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України
Договір про співпрацю між Державним науково-дослідним експертно-криміналістичним центром МВС України та Київським національним університетом імені Тараса Шевченка

Договір про співпрацю між Державним науково-дослідним експертно-криміналістичним центром МВС України та Київським національним університетом імені Тараса Шевченка

21 вересня запам’ятається для нас важливим кроком вперед.
Між Державним науково-дослідним експертно-криміналістичним центром МВС України та Київським національним університетом імені Тараса Шевченка укладено договір про співпрацю.
ДНДЕКЦ МВС є судово-експертною установою, де виконуються дослідження більш, ніж за 70 видами експертних спеціальностей. Значна кількість цих видів досліджень перегукується з напрямками підготовки студентів КНУ імені Тараса Шевченка: юридичним, хімічним, біологічним, економічним, історичним, інформаційних технологій, комп’ютерних наук та багатьма іншими.
Спільна діяльність з підвищення якості освіти студентів та вдосконалення судової експертизи в Україні поєднає потенціал установ Експертної служби МВС та КНУ імені Тараса Шевченка в досягненні мети договору.
Співпраця спрямована на оволодіння студентами навичок роботи в сучасних дослідницьких лабораторіях з усім необхідним обладнанням, устаткуванням та програмним забезпеченням, що використовується в судово-експертній діяльності.
Започаткована взаємодія дозволить організовувати та проводити спільні наукові дослідження, що вдосконалюватимуть процедури судової експертизи та впроваджуватимуть новітні технології.
«Партнерство задля розвитку!» – гасло, під яким закладено міцний фундамент тісної та ефективної співпраці.
Tвітнути
Поділитися
Поділитися
Pin