Державний науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України
Другий Всеукраїнський форум судових експертів

Другий Всеукраїнський форум судових експертів

17 червня пройшов Другий Всеукраїнський форум судових експертів «Особливості проведення експертиз у військовий час». Захід організовано Київським науково-дослідним експертно-криміналістичним центром за ініціативи Міністерства юстиції України. Відкривав форум заступник Міністра юстиції України – Андрій Гайченко, з вітальним словом виступила директор Департаменту експертного забезпечення правосуддя Міністерства юстиції України – Наталія Ткаченко та директор КНДІСЕ – Олександр Рувін.

У форумі брали участь і представники ДНДЕКЦ МВС: директор Сергій Кримчук, заступник директора Юрій Чечіль, завідувачі лабораторій – Інна Голова, Світлана Косенко та Андрій Тулик. Сергій Кримчук звернувся з вітальним словом до учасників, подякував організаторам за можливість участі у заході та обговоренні викликів сьогодення.

Основні питання, що обговорювались на форумі: проблеми експертного забезпечення правосуддя під час розслідування військових злочинів, проведення експертизи ДНК з ідентифікації тіл загиблих, рекомендації із забезпечення розмінувань територій, встановлення збитків державі та юридичним і фізичним особам за наслідками масштабних пошкоджень, руйнувань об’єктів рухомого і нерухомого майна, організації огляду місця події та багато інших.

Наразі проведення заходу такого формату необхідне для ефективної і злагодженої роботи спеціалістів, їх постійному розвитку й вдосконаленню умінь у воєнних реаліях

сьогодення.

Tвітнути
Поділитися
Поділитися
Pin