Державний науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України
Експертна служба МВС

Електронні консультація з громадськістю

Інформаційне повідомлення про проведення електронних консультацій з громадськістю щодо проєкту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів Українивід 4 червня 2007 р. № 795 та від 26 жовтня 2011 р. № 1098»

Міністерство внутрішніх справ України проводить електронні консультації з громадськістю щодо проєкту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 4 червня 2007 р. № 795 та від 26 жовтня 2011 р. № 1098» (далі – проект постанови), що оприлюднений 15.10.2020 у підрубриці «Проекти нормативних актів» рубрики «Нормативна база МВС» офіційного вебсайту Міністерства внутрішніх справ України: тут.

У разі реалізації проєкту постанови її дія поширюватиметься на фізичних та юридичних осіб, які звертаються для отримання платних послуг, що надаються підрозділами Експертної служби МВС (далі – платні послуги).

Можливими наслідками реалізації проєкту постанови є приведення підзаконного нормативно-правового акта у відповідність до вимог законодавства та вдосконалення порядку надання платних послуг, а саме:

– узагальнення переліку платних послуг, що виключає потребу постійного його коригування у зв’язку із запровадженням нових видів таких послуг;

– установлення єдиного підходу до розрахунку вартості платних послуг з урахуванням змінної вартості експертогодини;

– удосконалення порядку надання платних послуг, зокрема спрощення процесу перевірки факту оплати платних послуг.

Пропозиції та зауваження до проєкту постанови приймаються протягом місяця з дати оприлюднення в письмовій формі за електронною адресою: [email protected] (у темі листа зазначити: «Для Бернацької Я. Обговорення проєкту постанови»).

Консультації щодо проєкту постанови надаються за номерами телефонів: (044) 374-34-81, (063) 722-55-89. Відповідальна особа за проведення електронних консультацій з громадськістю – Бернацька Янна.

Звіт про результати електронних консультацій з громадськістю щодо проєкту постанови буде оприлюднено у підрубриці «Електронні консультації з громадськістю» рубрики «Консультації з громадськістю» офіційного вебсайту Міністерства внутрішніх справ України протягом двох тижнів після прийняття рішень за результатами обговорення.