Державний науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України
Запрошуємо до співпраці із фаховим виданням

Запрошуємо до співпраці із фаховим виданням

Редакцією науково-практичного збірника «Криміналістичний вісник» розпочато підготовку чергового випуску збірника – № 1 (35), видання якого планується здійснити в першому півріччі 2021 року.

Запрошуємо фахівців із питань судово-експертного і техніко-криміналістичного забезпечення діяльності правоохоронних органів із запобігання правопорушенням, їх виявлення і розслідування, а також науковців, викладачів, курсантів, слухачів і студентів закладів освіти юридичної спрямованості до співпраці з редакцією «Криміналістичний вісник». Згідно з наказом МОН від 15.01.2018 № 32 «Про затвердження порядку формування Переліку наукових фахових видань України» збірник пройшов атестацію, і рішенням атестаційної комісії Міністерства йому присвоєно категорію «Б» (наказ МОН від 02.07.2020 № 886 «Про затвердження рішень атестаційної колегії Міністерства»).

Матеріали, оформлені згідно з вимогами, викладеними на сайті (https://visnyk.dndekc.mvs.gov.ua/index.php/visnuk/requirements_for_the_structure_and_technical_design_of_articles), слід надсилати до 01 березня 2021 року.

Для оперативного вирішення питань, що виникають, переходьте за посиланням (https://visnyk.dndekc.mvs.gov.ua/index.php/visnuk/contact) і телефонуйте до редакції.

 

Tвітнути
Поділитися
Поділитися
Pin