Державний науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України
Зустріч Мережі контактних осіб з питань європейської інтеграції

Зустріч Мережі контактних осіб з питань європейської інтеграції

21 січня пройшла третя зустріч Мережі контактних осіб з питань європейської інтеграції. В зустрічі взяла участь Тетяна Татарнікова, заступник директора ДНДЕКЦ МВС та Оксана Голдинська, завідувач відділу корпоративних комунікацій та роботи зі зверненнями громадян.

Обговорювали орієнтовний графік засідань двосторонніх органів асоціації на 2021 рік, питання щодо підготовки до 7-го засідання Ради асоціації між Україною та ЄС, участь у проведенні інформаційної кампанії EUкраїна, а також підготовку додаткової інформації для включення до Національної доповіді з питань виконання Україною критеріїв функціонування безвізового режиму з ЄС.

Урядова кампанія EUКраїна розповідає про 6 базових європейських цінностей, розкриває практичний зміст євроінтеграції і ті переваги та можливості, які з’являються в житті українців завдяки інтеграції нашої країни до ЄС .

Проект ініційовано Віце-прем’єр-міністром з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні та проекту ЄС «Association4U».

Tвітнути
Поділитися
Поділитися
Pin