Державний науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України
Зустріч між керівником Експертної служби МВС і Надзвичайним і Повноважним Послом Швейцарії

Зустріч між керівником Експертної служби МВС і Надзвичайним і Повноважним Послом Швейцарії

20 жовтня 2022 року між Федеральним департаментом закордонних справ Швейцарії (FDFA) і Державним науково-дослідним експертно-криміналістичним центром МВС України підписано листа про співпрацю у якому FDFA висловлює намір підтримати ДНДЕКЦ МВС, надавши, у період 2022 та 2023 років, криміналістичне обладнання у якості гуманітарної допомоги.
25 жовтня пройшла зустріч між керівником Експертної служби МВС Сергій Кримчук і Надзвичайним і Повноважним Послом Швейцарії в Україні Клодом Вільдом.
Метою зустрічі була якнайшвидша реалізація висловлених намірів, визначення потреб в обладнанні, витратних матеріалах та реактивах для проведення ДНК-досліджень.
Пана Посла поінформовано про діяльність Експертної служби МВС, про навантаження на експертів після початку військової агресії росії проти України та ознайомлено з діяльністю лабораторії біологічних досліджень і обліку та її оснащенням.
Клод Вільд висловив своє бачення партнерства, запропонував дієві кроки результативної й швидкої взаємодії для отримання гуманітарної допомоги.
Зустріч пройшла в атмосфері порозуміння, що дозволило чітко визначити потреби та обговорити конкретні дії, що забезпечать ефективне співробітництво між Експертною службою МВС і Посольством Швейцарії.
Надзвичайний і Повноважний Посол Швейцарії в Україні висловив підтримку й запевнив в подальшій співпраці та зміцненні стосунків.
Tвітнути
Поділитися
Поділитися
Pin