Державний науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України
З Днем Незалежності України!

З Днем Незалежності України!

З радістю й гордістю сьогодні ми відзначаємо 30-ту річницю незалежності України.

Шлях до цього був нелегким і довгим, в його основі лежала любов нашого народу до рідної землі. За право бути вільними й незалежними боролось не одне покоління українців. Багато перешкод було подолано для зміцнення нашої держави, ми були свідками визначних подій, які назавжди закарбуються в історії. Тому цей день такий особливий та важливий для кожного громадянина.

Багато завдань ще стоїть перед кожним із нас, а в першу чергу – пам’ятати і поважати зусилля, які було прикладено до створення процвітаючої держави та примножувати її традиції й блага.

Сьогодні ж Україна вже впевнено й міцно стоїть на своєму шляху до оптимістичного майбутнього та гідного життя. І допоможуть їй рухатися вперед діти незалежної України та діти її дітей.

Щиро вітаємо з Днем Незалежності України! Нехай кожен день буде сповнений радості, легкості й позитиву, а добрі вчинки роблять вас щасливішими.

У це загальнонаціональне свято кожному бажаю мудрості, віри в свої сили та нових звершень. Пам’ятаймо, всі ми творимо не лише своє майбутнє, а й майбутнє держави.

Незалежність у нас в ДНК!

Tвітнути
Поділитися
Поділитися
Pin