Державний науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України
Конференція Європейської академії криміналістичних наук (EAFS) 2022 – «Разом за безпечний світ»

Конференція Європейської академії криміналістичних наук (EAFS) 2022 – «Разом за безпечний світ»

Наразі у Стокгольмі відбувається важлива подія в сфері судової експертизи та криміналістики – конференція Європейської академії криміналістичних наук (EAFS) 2022 – «Разом за безпечний світ», понад 1000 учасників зі всього світу, багато представників криміналістичних і наукових установ та правоохоронних інституцій.

Запрошено, в тому числі, й нашу колегу, Тетяну Татарнікову. Вона поділилася своїми враженнями від захоплюючої зустрічі:

«Безумовно, я отримала фантастичні враження від конференції, але хочу зауважити просто неймовірну підтримку від організаторів і колег, які проявили співчуття і чуйність у зв’язку з війною в Україні. А тема заходу і її основна лінія дозволила спікерам представити різноманітність доповідей в розмаїтті підходів. Голова обертом від обсягу якісного й актуального матеріалу. Дякую організаторам за можливість професійно зростати в колі однодумців. Дуже шкода покидати захід, проте гріє надія на скору зустріч».

Тетяна достойно представила Експертну службу МВС європейській експертній спільноті виступивши з постерною презентацією і доповіддю «Безпека в експертній діяльності», тема якої зараз є вкрай важливою.

Tвітнути
Поділитися
Поділитися
Pin