Державний науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України
Лауреатом Державної премії став співробітник ДНДЕКЦ МВС

Лауреатом Державної премії став співробітник ДНДЕКЦ МВС

З гордістю хочемо повідомити про вихід книги «Державні премії України в галузі науки і техніки (погляд на п’ятдесятирічну історію), в якій відзначено досягнення Андрія Бичкова, доктора технічних наук, заступника завідувача лабораторії криміналістичних видів досліджень та обліку ДНДЕКЦ МВС, про те, що він став лауреатом Державної премії України в галузі науки і техніки згідно Указу Президента України про присудження Державної премії за роботу  “Матеріали і технології конструкцій сучасної авіаційної техніки”, яку було створено у складі провідних науковців різних галузей.

Метою роботи є забезпечення подовженого ресурсу літаків шляхом створення нових конструкційних матеріалів, а також технологій їх з’єднання, оброблення та мінімізації впливу експлуатаційної деградації і пошкодження матеріалів.  

Результати розробок було реалізовано на ДП “Антонов”, авіаремонтних заводах та підприємствах інших галузей промисловості України. Окремі розробки авторів не мають аналогів або кращі від зарубіжних.

Отримані результати лягли в основу обгрунтування продовження терміну експлуатації літаків в середньому у 1,5 рази.

Завдяки спільним зусиллям фахівців, цією роботою було зроблено вагомий внесок у розвиток авіаційної промисловості України.

Tвітнути
Поділитися
Поділитися
Pin