Державний науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України
Працівники Львівського НДЕКЦ МВС провели ознайомче заняття

Працівники Львівського НДЕКЦ МВС провели ознайомче заняття

Для курсантів 4-го курсу Львівського державного університету внутрішніх справ, майбутніх слідчих було проведено ознайомче заняття у Львівському НДЕКЦ МВС. Для поглиблення знань майбутніх фахівців підрозділів досудового розслідування, які вже добре володіють теоретичними знаннями, необхідним є також і ознайомлення з практичною роботою судових експертів. Курсанти отримали змогу «зазирнути за лаштунки» роботи експертів.

Майбутні слідчі довідалися чимало цікавого про практичну роботу судових експертів, поспілкувавшись із представниками Львівського НДЕКЦ.

Уході зустрічі курсанти безпосередньо спостерігали як відбувається процес дослідження вогнепальної зброї на новітньому обладнанні, відвідали лабораторію ДНК-досліджень та лабораторію відділу досліджень матеріалів речовин та виробів, ознайомилися з можливостями та порядком використання науково-технічних засобів та криміналістичної техніки під час проведення судових експертиз.

Особливу увагу приділили особливостям упакування об’єктів біологічного походження, доцільності призначення та результативності ДНК експертизи.

Tвітнути
Поділитися
Поділитися
Pin