Державний науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України
Презентація, імплементація та оцінка ризиків впровадження нових стандартів ISO 17025: 2017

Презентація, імплементація та оцінка ризиків впровадження нових стандартів ISO 17025: 2017

 

Відбувся вебінар для учасників групи з якості та компетенції Європейської мережі судово-експертних установ (ENFSI). Тема заходу: «Презентація, імплементація та оцінка ризиків впровадження нових стандартів ISO 17025: 2017». У вебінарі взяли участь перший заступник директора ДНДЕКЦ МВС Броніслав Теплицький, заступник директора ДНДЕКЦ МВС Тетяна Татарнікова, завідувач відділу менеджменту якості Олена Бондаревська та заступник завідувача відділу менеджменту якості Наталія Шадлер.

Обговорювалися питання, що стосуються впровадження нового стандарту ISO 17025: 2017 та оцінки ризиків, валідації. Також розглядали акредитацію як інструмент управління, погляди провідних фахівців у галузі якості на ISO 17025: 2017 та можливість тренінгів для експертів у сфері акредитації та технічних експертів, було представлено посібники з кращими практиками.

Здійснюючи свою діяльність Державний науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС прагне йти в ногу з часом, бути у курсі останніх нововведень та відповідати сучасним вимогам. Саме тому участь у конференціях провідних міжнародних організацій у сфері проведення експертиз та підтвердження акредитації є дуже важливою.

 

Tвітнути
Поділитися
Поділитися
Pin