Державний науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України
Результати роботи Експертної служби МВС України за 2019 рік

Результати роботи Експертної служби МВС України за 2019 рік

Сьогодні в Державному науково-дослідному експертно-криміналістичному центрі МВС України пройшла нарада керівництва Експертної служби МВС за результатами роботи за 2019 рік.

Розпочав нараду керівник Експертної служби МВС Сергій Кримчук. Він привітав усіх присутніх із успішним закінченням року та окреслив питання, на які буде звернено особливу увагу.

Заступники директора ДНДЕКЦ МВС Костянтин Дубонос, Костянтин Ковальов, Юрій Чечіль та перший заступник директора ДНДЕКЦ МВС Броніслав Теплицький доповіли про основні результати роботи підрозділів Експертної служби МВС за 2019 рік і проблемні питання в організації їх роботи.

Про засади участі в міжнародній програмі «CEPOL 2020» між установами, що належать до правоохоронної системи доповіла Оксана Голдинська.

Далі, відповідно до порядку денного, заслуховували співдоповіді кожного директора територіального підрозділу Експертної служби МВС. Виступи супроводжувалися активним обговоренням робочих питань та прийняттям рішень, що сприятимуть покращенню роботи окремих підрозділів та Експертної служби МВС загалом.

За результатами оцінки якості роботи підрозділів Експертної служби МВС за 2019 рік було нагороджено колективи Вінницького, Полтавського та Черкаського НДЕКЦ МВС.

Tвітнути
Поділитися
Поділитися
Pin