Державний науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України
Робоча нарада керівництва Експертної служби МВС з керівництвом Головного сервісного центру МВС

Робоча нарада керівництва Експертної служби МВС з керівництвом Головного сервісного центру МВС

13 вересня пройшла робоча нарада керівництва Експертної служби МВС з керівництвом Головного сервісного центру МВС за участю заступника Міністра внутрішніх справ України Ігоря Бондаренка, який її розпочав.
У майбутньому огляд транспортного засобу, який здійснює Експертна служба МВС, та звірка інформації щодо транспортного засобу, внесеної до реєстраційних документів, передуватимуть процедурі реєстрації транспортного засобу. Алгоритм реєстрації транспортного засобу зміниться відповідно до Постанови № 1019 Кабінету Міністрів України від 10 вересня 2022 року https://bit.ly/3RRPHN6.
Під час наради обговорили технічні можливості впровадження змін, спірні питання, з якими можуть зіткнутися клієнти, та способи недопущення таких питань. Прослухали пропозиції регіональних керівників.
За словами Миколи Рудика, начальника Головного сервісного центру МВС, отримання позитивного результату завжди об’єднувало Експертну службу МВС
та сервісні центри МВС.
Він також додав, що зміни, які запроваджує Уряд, відчутно полегшать для автовласників процедуру реєстрації та перереєстрації авто.
«Громадяни мають відчути покращення, а не ускладнення. У пріоритеті спрощення отримання державних послуг»,
– підсумував керівник Експертної служби МВС Сергій Кримчук.
Tвітнути
Поділитися
Поділитися
Pin