Державний науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України
Сервісні центри МВС повертаються на Донеччину

Сервісні центри МВС повертаються на Донеччину

Ми відкрилися у м. Покровськ, вул. Тюленіна, 1.
І як символічно це звучить – на Покрову Пресвятої Богородиці у Покровську.
А ще сьогодні День захисників та захисниць. Адже саме завдяки їм та нашому незламному народу, країна продовжує жити, боротися і перемагати. Заклад презентували заступник Міністра внутрішніх справ України Bogdan Drapiatyi, начальник Головного сервісного центру МВС Микола Рудик, директор Державного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України Сергій Кримчук та очільник Покровської МВА Сергій Добряк.
«У таке велике свято ми раді бути на Донеччині. Роботу сервісного центру МВС відновлено для того, щоб громадяни України мали змогу доступно та якісно отримувати послуги. Хочу подякувати нашим працівникам. Насправді в період повномасштабної війни треба мати велику мужність працювати, обслуговувати громадян. Сподіваюсь, що найближчим часом запрацює ще сервісний центр МВС у Краматорську», — зазначив заступник міністра внутрішніх справ України Богдан Драп’ятий.
Останні 7 місяців мешканці Покровської громади були вимушені їхати за державними послугами до Павлограда Дніпропетровської області.
Тепер, за словами начальника Головного сервісного центру МВС Миколи Рудика, завдяки нашим працівникам в Покровську, можна сміливо сказати, що послуги сервісних центрів МВС надаються у 22-ох областях України. Це уже 143-ій за рахунком наш заклад, який відновив роботу під час повномасштабного вторгнення окупантів в Україну.
У цьому сервісному центрі МВС можливо отримати весь спектр послуг – від перереєстрації авто до обміну посвідчення водія.
Детальніше у новині https://bit.ly/3TES5Yn
А ми продовжуємо відкриватися, ширити географію наших закладів, забезпечувати громадян якісним державним сервісом – усе заради Перемоги та України.
Все є і буде 💙💛
Інформація і світлиниГоловний сервісний центр МВС
Tвітнути
Поділитися
Поділитися
Pin