Державний науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України
Тренінг для науково-педагогічного складу НАВС за участю експерта ДНДЕКЦ МВС

Тренінг для науково-педагогічного складу НАВС за участю експерта ДНДЕКЦ МВС

Оскільки технології, які використовуються при проведенні різних досліджень постійно розвиваються та стрімко змінюються, необхідним є постійне вдосконалення своїх знань для того, щоб йти в ногу з часом. Так, провідні спеціалісти ДНДЕКЦ МВС неодноразово допомагали викладачам НАВС оновлювати свої знання у спеціалізованих галузях.

У розкритті особливо тяжких злочинів одним з найрезультативніших криміналістичних інструментів є балістичний облік. Проте, його належне формування та функціонування залежить не лише від експертів ДНДЕКЦ МВС, а й від працівників поліції, а саме від підрозділів досудового розслідування. Тому й виникає необхідність у проведенні навчання, яке допоможе в подальшому у спільній справі.

Завідувач відділу балістичного обліку ДНДЕКЦ МВС України Роман Кравченко взяв участь у тренінгу для науково-педагогічних працівників кафедр оперативно-розшукової діяльності, інформаційних технологій та кібернетичної безпеки ННІ № 1, криміналістики та судової медицини, кримінального процесу.

Крім обговорення найбільш актуальних питань у напрямку також було викладено матеріал про функціонування системи BalScan та нові можливості, які з’являються для розкриття злочинів, вчинених із застосуванням вогнепальної зброї.

Рухаймось разом до спільної мети!

Tвітнути
Поділитися
Поділитися
Pin