Державний науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України
Тренінг «Кібербезпека та захист інформації» для працівників установ Експертної служби МВС, які здійснюють технічну підтримку та обслуговування автоматизованих інформаційних систем

Тренінг «Кібербезпека та захист інформації» для працівників установ Експертної служби МВС, які здійснюють технічну підтримку та обслуговування автоматизованих інформаційних систем

Тренінг «Кібербезпека та захист інформації» для працівників установ Експертної служби МВС, які здійснюють технічну підтримку та обслуговування автоматизованих інформаційних систем.
Метою заходу було підвищення кваліфікації фахівців Експертної служби МВС у сфері інформаційної безпеки.
Тренінг проходив на базі Черкаського державного технологічного університету (ЧДТУ) та Черкаського НДЕКЦ МВС з 22 по 24 листопада.
Під час відкриття з вітальними словом виступили заступник директора ДНДЕКЦ МВС Олександр Грищенко, директор Черкаського НДЕКЦ МВС Василь Аксьонов, завідувач лабораторії комп’ютерно-технічних та телекомунікаційних досліджень ДНДЕКЦ МВС Сергій Ковальчук та ректор Черкаського державного технологічного університету Олег Григор.
Спікерами були викладачі ЧДТУ, працівники Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації, Департаменту кіберполіції Національної поліції України, фахівці ТОВ «Лабораторія комп’ютерної криміналістики» та представники Державного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.
Під час тренінгу учасники ознайомились з базовими принципами побудови безпечних комп’ютерних мереж; основними видами кіберзагроз інфраструктурі державної установи в умовах сьогодення; способами захисту від кібератак і алгоритмом дій для мінімізації шкідливих наслідків від них; сучасними стандартами кібербезпеки та основними принципами кібергігієни під час користування мобільними пристроями, інтернет браузерами, електронною поштою, месенджерами тощо.
У підсумку було проведено тестування – онлайн вікторина. Всі учасники набрали необхідну кількість балів для позитивної оцінки та отримали сертифікати.
Tвітнути
Поділитися
Поділитися
Pin