Державний науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України
Це щось! Пишаємося нашими працівниками та їх талановитими дітками!

Це щось! Пишаємося нашими працівниками та їх талановитими дітками!

Пишаємося нашими працівниками та їх талановитими дітками!

Уявіть собі, 13-річна дівчинка Анастасія Маргіта, донька працівника Закарпатського НДЕКЦ МВС Василя Маргіти, видала свою  першу книгу – «ЩОСЬ»!

У ній – вир захоплюючих подій, пригоди, фентезі, неймовірна історія дружби та навіть кохання головних героїв Лізи та Лео, які змогли разом подолати труднощі на своєму шляху.

Ми знаємо, що будь-які досягнення – це кропітка праця, неймовірні старання, безліч спроб і падінь, попри які слід не втрачати надії і віри у себе та впевнено йти до своєї мети. Тому надзвичайно важливо підтримувати та розвивати потяг юних талантів до творчості та досягнення своїх мрій, адже саме завдяки допомозі, сприянню, заохоченню та похвалі за спиною виростають крила, які й дають бажання творити. Спільними зусиллями батьків і дітей народжуються нові таланти, здобуваються маленькі й великі перемоги, завойовуються нові успіхи та вершини. Діти – це наше продовження, наше майбутнє, тому їхні досягнення так тішать та дарують натхнення дорослим.

Пишаємося підростаючим поколінням!

Нехай у кожної дитини буде щасливе дитинство, сповнене радості й веселощів та безліч можливостей розкрити себе завдяки любові й підтримці батьків.

Tвітнути
Поділитися
Поділитися
Pin