Державний науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України
В Кіровоградському науково-дослідному експертно-криміналістичному центрі МВС запрацювала ДНК лабораторія

В Кіровоградському науково-дослідному експертно-криміналістичному центрі МВС запрацювала ДНК лабораторія

В Кіровоградському науково-дослідному експертно-криміналістичному центрі МВС запрацювала ДНК лабораторія запрацювала ДНК лабораторія.
Сергій Кримчук:
“Початок роботи такої лабораторії в Кіровоградському НДЕКЦ МВС – черговий етап реалізації проєкту із відкриття повнопрофільних ДНК-лабораторій в установах Експертної служби МВС. На сьогодні це 12 лабораторія. Їхня діяльність сприяє розшуку зниклих безвісти в умовах збройного конфлікту, формуванні доказової бази в кримінальних справах та допомагає встановити факт біологічного батьківства».
На відкритті був присутній керівник Експертної служби МВС Сергій Кримчук, заступник керівника Костянтин Дубонос, заступник начальника Головного слідчого управління Національної поліції Артем Шевчишен, начальник Кіровоградської обласної військової адміністрації Андрій Райкович та начальник Головного управління поліції в Кіровоградській області Роман Козьяков.
Під час заходу гості оглянули нову ДНК-лабораторію укомплектовану сучасним обладнанням.
Відкриття молекулярно-генетичних лабораторій в установах Експертної служби МВС – оперативне реагування на виклики сьогодення і збільшення обсягів роботи, зокрема з ідентифікації тіл загиблих військовослужбовців і цивільних осіб внаслідок військової агресії російської федерації.
Tвітнути
Поділитися
Поділитися
Pin