Державний науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України
Міжнародна конференція «New Methods 2023»

Міжнародна конференція «New Methods 2023»

 Працівники ДНДЕКЦ МВС взяли участь у міжнародній конференції
«New Methods 2023».
Захід за участі представників експертних установ різних країн (Іспанія, Польща, Словаччина, Угорщина, Чехія, Швеція та інші) був присвячений використанню новітніх методів досліджень в практиці судової експертизи.
Метою участі був обмін досвідом з європейськими колегами щодо проведення судових експертиз із застосуванням новітніх методів досліджень, пов’язаних, в тому числі з рухомими об’єктами культури, історії, мистецтва та археології; загальної тенденції у криміналістиці із застосування фізико-хімічних методів під час досліджень продуктів пострілу та вибуху, матеріалів документів, геологічних порід тощо.
Виступи багатьох делегатів стосувалися актуальних досліджень в експертній практиці, тому заслуговували особливої уваги, зокрема і виступи наших колег щодо досвіду проведення мистецтвознавчих та фізико-хімічних досліджень.
Учасники обговорювали почуте та обмінювались практичними знаннями. Обмін досвідом з європейськими колегами залишається вкрай важливим і має практичне значення для судових експертів.
Tвітнути
Поділитися
Поділитися
Pin