Державний науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України
Привітання керівника з 20-ю річницею створення Експертної служби МВС України

Привітання керівника з 20-ю річницею створення Експертної служби МВС України

 

Шановні колеги!

Щиро вітаю Вас із 20-ю річницею від дня створення Експертної служби МВС. Вітаю тих, хто став частиною нашої великої команди в цьому році, тих, хто відзначає ці свята кілька років, і тих, хто стояв біля витоків та докладав усіх зусиль для її розвитку.

Для кожного з нас це свято є переконливим доказом та визнанням професіоналізму, надійності та гарантії якості. Достовірні результати досліджень, сучасне обладнання, фахівці найвищого рівня – усе це та  багато іншого формує позитивний імідж Експертної служби. Але найбільшим рушієм успіху та досягнень будь-якої організації є її працівники. Саме Ви вкладаєте всі сили та знання в роботу, саме завдяки Вам виконуються щоденні завдання та виклики. Дякуючи Вам, колеги, ми впевнено рухаємося вперед, піднявши вітрила. І цим ми завдячуємо попереднім поколінням, відданим своїй справі людям, які, роблячи неможливе, заклали впевнений старт нашому успіху.

 20 червня 2000 року – це дата офіційного об’єднання та створення єдиного колективу експертів, які впевнено йшли до цієї мети. Тому для нас 20 років – час надійності та безумовної зрілості, яка проявляється у здатності ефективно реагувати на будь-які складнощі. Протягом 20 років були підйоми і падіння, звершення та поразки. Але дякуючи кожній події та людині, що приносили нам радість чи розчарування, ми  не зупинялися – йшли далі, розвивалися, набиралися досвіду, та, найголовніше, – загартовувалися, щоб не допускати помилок. Разом нам є що згадати, ким пишатися та про що розповідати. 

Відзначаючи цей день, хотілося б привітати кожного особисто, побачити Ваші щирі емоції, поділитися радістю відчуття свята дивлячись в очі кожному. Але реалії сьогодення розставляють пріоритети інакше. Сьогодні ми змушені берегти один одного, поважати право  кожного на здоров’я. Кожен із Вас такий один і Ваше здоров’я важливіше усіх річниць та святкувань. Нехай цьогоріч вітання сказані не особисто, а телефоном, скайпом чи через соцмережі стануть найкращим проявом поваги та турботи. Які б вітання Ви не отримували, нехай під маскою з’явиться усмішка. Я вірю, що зовсім скоро ми обіймемо один одного та привітаємо, а  радість бачитимемо не тільки в очах, але й на відкритому обличчі.

 

Бережіть себе, бережіть Експертну службу, адже Ви її найважливіша частина!

З найщирішими побажаннями! Зі святом!

 

 

                                                                               Керівник Експертної служби

                                                                               МВС України

                                                                               Сергій КРИМЧУК

Tвітнути
Поділитися
Поділитися
Pin